Case Dansk Metal

Resultat

Faglig sekretær Henrik W. Olsen, Dansk Metal: ”Fra første færd har CDM vist, at de har forstået vores behov og de udfordringer, som vi står over for. Vi havde måske en forestilling om, at telefonkampagner skulle foretages ved hjælp af papirlister, linealer og flueben. Men efter en præsentation af CDM systemet blev vi overbevist om noget andet”.

Metoder

Løsningen, som CDM har leveret, er specifikt tilpasset kampagneformålet og brugernes tekniske kvalifikationer. Henrik W. Olsen: ”Heldigvis har det været nemt at komme i gang med CDM systemet. Når der kommer nye systemer oplever vi ofte, at de er vanskelige at forankre hos brugerne. Det har ikke været tilfældet med CDM systemet.

Udbytte

Dansk Metal har været meget tilfreds med CDM systemet, implemen-teringen af det og den medfølgende service. Henrik W. Olsen: ”Samarbejdet med CDM har været godt. CDM har leveret en pakke med system, konsulentbistand og service til aftalt pris og tidspunkt. Det sætter man pris på i en organisation som vores”.

Dansk Metalarbejderforbund eller i daglig tale blot Dansk Metal er et fagforbund, der er medlem af FH og CO-industri. Dansk Metal er fagforening for 110.000 mennesker, der arbejder med mekanik, teknik, elektronik og informationsteknologi. 

danskmetal.dk

    Bliv ringet op, og få mere at vide

    Jeg er interesseret i

    Dit navn

    Virksomhed

    Telefonnummer