Pharma

CDM giver pharmaindustrien nye, spændende muligheder

Digitale løsninger

Pharma Tender Optimizer-løsningen anvendes bl.a. af Amgros, Regionernes lægemiddelorganisation. Systemet administrerer indkøb af medicin mm. for over 8 milliarder årligt til de danske hospitalsapoteker, og medvirker til at opnå markante besparelser.

Se produktblad

Regulatory Manager anvendes bl.a. af Actavis globalt, og skaber et vigtigt overblik over udviklingen af regulatoryprocesserne. Med systemet har Actavis et fuldt overblik over registreringer af hvert enkelt produkt, herunder fremdriften i registreringer.

Se produktblad

Flere anvender også CDM’s CRM-system til segmentering af interessenter og beslutningstagere indenfor pharmasektoren. Herunder gennemførelse af målrettede kampagner.

Dialog med sundhedsvæsenet

CDM People driver et dialogcenter, der skaber dialog mellem pharmaindustrien og sundhedsvæsenerne i hele Norden. Dialogcenterets medarbejderstab er fortrinsvis af efteruddannede sygeplejesker, og tilbyder bl.a.:

E-permission, der giver pharmavirksomheder mulighed for at gå i elektronisk dialog med sundhedspersonale –  fx sende emails til læger – lovligt og kosteffektivt.

Se produktblad

Teledetailing er et perfekt supplement til lægemiddelkonsulenternes øvrige indsats. Teledetailing når ud til mange læger på kort tid, og til en brøkdel af prisen af konventionelle LMK-besøg.

Se produktblad

Pharma Callcenter giver flere og bedre møder med læger. CDM Pharma Callcenter er specialister i at booke møder for lægemiddelkonsulenter. Årligt booker vi flere end 10.000 kvalitetsmøder med læger på vegne af både danske og internationale lægemiddelvirksomheder.

Se produktblad

Dialogservice Pharma tilbyder dedikerede teams af dialoguddannede, og højt kvalificerede sygeplejersker til at markedsføre dine produkter. Det er en unik, fleksibel ressource, som står til din rådighed.

Se produktblad

Vores pharmakunder siger blandt andet:

Salg på et ”udløbet” produkt steg igen voldsomt

Sgu dejligt at kunne sende læger emails ved lanceringer

Endelig, endelig har vores konsulenter en effektiv kalender!

1000 tak til CDM People’s superdygtige sygeplejesker

Marie Louise Borberg

Business Unit Manager i CDM People

Direkte telefon 51 38 81 69
Email mlb@cdm.dk