Case Amgros

Resultat

Hidtil har løsningen været med til at sikre en besparelse på ca. 25% af den samlede kostpris for medicin, der anvendes på danske hospitaler.

Omkostningskontrollen understøttes af CDM-systemet, som organiserer offentliggjorte tilbud og forvalter køb af lægemidler til alle de offentlige hospitaler i Danmark.

Succeskriterier

En løsning der resulterer i:

 • Mere effektive arbejdsprocesser omkring udbud
 • En transparent proces
 • Reduktion af manuelle fejl
 • Overholdelse af juridiske regler og sikring af den fornødne indsigt

Metoder

At udvikle et system, der kunne sikre en transparent konkurrence mellem leverandører med betydelige besparelser og eliminering af tidskrævende forhandlinger.

At automatisere udbudsprocesserne, og derved gøre det muligt for Amgros at håndtere betydelige flere udbud med de samme eller færre ressourcer.

Udbytte

CDM Tender Management-løsningen har sikret en mere effektiv kommunikation med alle interessenter.

CDM-løsningen er en afgørende faktor for, at Amgros kan fastholde sin ledende position som indkøber af sundhedsprodukter.

Amgros I/S er en offentlig ejet dansk virksomhed, som indkøber 99% af den medicin de danske sygehusapoteker anvender. Dette sker via offentlige udbud, som også sendes ud til leverandørerne via EU’s leverandørportal TED.

Hovedformålet er at skabe stordriftsfordele og administrative besparelser ved at konsolidere indkøbsprocessen i én  organisation. Amgros havde i 2016 en omsætning på 7,8 miliader kr. og har 90 ansatte.

amgros.dk

  Bliv ringet op, og få mere at vide

  Jeg er interesseret i

  Dit navn

  Virksomhed

  Telefonnummer