Dynamic Pricing

 

Få en markant større indtjening

CDM’s Dynamic Pricing-koncept optimerer indtjeningen på dine varer. Systemet følger udvikling i efterspørgsel og regulerer salgspriserne for bedst mulige pris.

Optimeringen sker automatisk eller semi-automatisk, og i realtid.

Løsningsværktøj

CDM Dynamic Pricing er designet til at forbedre indtjeningen i den enkelte butik eller detailled. Vores software er designet til at arbejde med et avanceret sæt af taktiske prisregler og prisrelationer i forhold til konkurrenter og deres fysiske placering. Dette gør at din virksomhed automatisk eller semi-automatisk kan justere priserne i forhold til konkurrencesituationen i det enkelte marked, lokalområde eller butiksled og dermed optimere indtjeningen.

I anvendelsen af prisregler kan CDM-systemet også indarbejde eksterne markedsfaktorer og markedskarakteristika, der tilsikrer at virksomhedens overordnede prisstrategi fastholdes over tid.

Som redskab til at udrulle en ny prissætningsstrategi opsætter vi et pilotprojekt på en begrænset del af forretningen. På den måde kan du som kunde afprøve løsningen i praksis og verificere om løsningen tilfører de tilsigtede resultater inden en fuld implementering gennemføres.

    Bliv ringet op, og få mere at vide

    Jeg er interesseret i

    Dit navn

    Virksomhed

    Telefonnummer