Om CDM Gruppen

 

Velkommen til CDM

CDM Gruppen blev stiftet i 1986 og beskæftiger i dag ca. 75 medarbejdere fordelt på tre forretningsområder:

CDM Digital Solutions
Tilbyder CRM-software, software til styring af udbudsprocesser og prisstyring samt software til håndtering af juridiske tilladelser inden for medicinalindustrien. Desuden tilbydes assistance med digitalisering af processer inden for salg, marketing og indkøb.

CDM People
Arbejder med ePermission, eDetailing og drift af kundeservicefunktioner.

CDM Ukraine
Tilbyder Nearshore IT ressourcer ud af Ukraine.

CDM Gruppen har herudover en række associerede virksomheder i form af myhouse.dk, der er en portal for boligejere; Apurebase, der opdaterer CRM-data for pharmaselskaber og Attrendia, der tilbyder software og rådgiving til optimering af e-mails.

CDM gruppen er ejet af de oprindelige stiftere Helene Krogh Rosenkrantz og Erik Rosenkrantz.

Vores arbejdsmetode

Vores medarbejdere er ikke bare dygtige udviklere. Gennem tæt samarbejde med vores kunder har de også opnået en stor forretningsforståelse. Det betyder, at de er bedre kvalificeret til at rådgive vores kunder til den løsning, der passer netop deres behov og forretning.

Når vi starter et projekt sætter vi et hold af 1-3 dygtige softwareudviklere og en projektleder. For at levere den bedste løsning bestræber vi os på at have så tæt kontakt med kunden som muligt gennem hele projektet – lige fra projektudarbejdelse til implementering og træning. Det gør vi bl.a. ved at have ugentlige eller månedlige statusmøder eller ved at arbejde on-site – alt sammen selvfølgelig afhængig af projektets størrelse og kundens ressourcer. Vi leverer også løbende testversioner så vi dermed sikrer, at systemet matcher de forventninger og behov der er.

Når vi har en tæt dialog med kunden og løbende leverer testversioner gør det os også mere fleksible i forhold til at lave ændringer i systemet, hvis kundens udgangspunkt skulle ændre sig i løbet af processen. På den måde tror vi på, at vi bedst muligt kan levere den mest optimale løsning.

Når løsningen er implementeret træner vi også de relevante medarbejdere i brugen af det, så det bliver brugt optimalt og så effektivt som muligt.

Vores løsninger udvikles i den nyeste teknologi, hvilket gør løsningerne fremtidssikret og nemmere at konfigurere hvis det bliver nødvendigt i fremtiden.