eSourcing

eSourcing

Virksomheder er i konstant konkurrence og indkøbsfunktionen bliver et stadig større konkurrenceparameter og her spiller eSourcing en vigtig rolle. Det er et værktøj til at styrke indkøbsprocessen, som er essentiel i organisationens stræben på rentabilitet.

Ligesom der er mange faktorer, der påvirker hvordan forretningen agerer, så ændrer indkøbsfunktionen sig også hele tiden. Med tiden har indkøbsfunktionen også fået en mere og mere strategisk rolle i organisationer. Man ser i højere grad at indkøb får mere og mere indflydelse i stedet for blot at være en funktion som tilpasser sig forretningens behov.

 

eSourcings funktionalitet kan sammenfattes i 5 C’er

 • Collaborate

En eSourcing løsning gør det nemmere at samarbejde med kollegaer og leverandører

 • Compare

Med en eSourcing løsning er det nemmere at sammenligne tilbud og leverandørinformation

 • Connect

En eSourcing løsning kan integrere til andre dele af processen, fx kontraktstyringssystem

 • Clarify

Med en eSourcing løsning kan du tage beslutninger baseret på data i stedet for mavefornemmelser. En eSourcing løsning har indbygget analytics som strukturerer data i dashboards og rapporter som kan bruges til bedre beslutningstagning.

 • Configure

Indkøbsafdelinger opererer ikke nødvendigvis med de samme procedurer og derfor er løsningen fleksibel så den kan tilpasses forretningens individuelle krav.

 

Uanset indkøbsfunktionens størrelse er eSourcing et relevant værktøj og løsningen kan tilpasses så den understøtter de forskellige procedurer der må være i forskellige indkøbsfunktioner.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe med at optimere din indkøbsfunktion.

  Bliv ringet op, og få mere at vide

  Jeg er interesseret i

  Dit navn

  Virksomhed

  Telefonnummer