Verdensnyhed – HELE DANMARK SÆTTES TIL SALG

Ny teknologi der vil ”disrupte” ejendomsmæglermarkedet og gøre boligjagten sjovere!

I gamle dage, lagde man sit visitkort i postkassen, hvis man bare måtte eje huset.  I dag har vi udviklet en teknologi, så man kommer et skridt nærmere sin drømmebolig. Man starter med at downloade appen Dreamhunt og så peger man på den bolig man ønsker.

”Når mobilen vibrerer, har den fundet huset eller lejligheden og viser et billede og samtlige data om boligen, som er offentligt tilgængeligt. Vi ønsker at ”disrupte” ejendomsmæglermarkedet, som vi synes kunne være mere effektivt.”, fortæller Erik Rosenkrantz, founder af myhouse.

Når man har aktiveret appen og logget sig ind – peger man gennem et sigtekorn på den bolig, man ønsker at se. Mobilen vibrerer og viser et billede og samtlige data om boligen, som er offentlig tilgængelig. Eksempelvis, antal m², værelser m.v. Herudover beregner myhouse boligens cirkapris, som genereres af vores AI-model der igen får sine informationer fra de bolighandler der har fundet sted i nærområdet. Ud over stamdata, så vises også de data fra lokalområdet, som vi mener er relevant hvis man overvejer at købe en bolig. Fx vises informationer som lokalplanen, skoler i området, risiko for oversvømmelse, indbrud og radon. Er man ikke blevet skræmt væk, kan man byde på huset. Et gebyr på kr. 500 sikrer, at tilbuddet når frem til boligens ejer, men er ligeledes for at undgå useriøse henvendelser.

myhouse

DreamHunt er en mobilapplikation der kommer ud af øko-systemet myhouse.dk – en digital platform, som støtter danske boligejere og giver mulighed for at dyrke fælleskabet i nabolaget fx herunder bæredygtighed.

Omkring 150.000 boligejere er allerede flyttet virtuelt ind i deres 62.000 boliger –
og der kommer nye til hver dag.

I dag er mere end 250 forskellig systemer, databaser og leverandører koblet op til økosystemet myhouse.dk

0 Comments

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Erik Rosenkrantz
CEO myHouse
& Partner CDM A/S

Email: ecr@cdm.dk